OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij zijn Inka en Leonard. In April 2019 hebben wij deze boerderij gevonden en zijn direct verliefd geworden op deze prachtige woning met bed and breakfast.

In deze landelijke en vrije omgeving met veel ruimte en water voelen wij ons erg thuis

De boerderij is gevestigd in het Westen van Noord-Brabant op het randje van Zeeland Vlak bij het grote water, achter de Volkeraksluizen en met landerijen en weidse uitzichten rondom.

Het was altijd onze droom om een eigen bedrijf aan huis te kunnen starten, en met deze boerderij is dat zeker mogelijk. Gastvrijheid, gezelligheid en rust staan voor ons centraal.

Na jaren werken in de zorg heb ik (Inka) er voor gekozen om mensen op andere een manier te verzorgen, namelijk met een overheerlijk ontbijt en vriendelijke gastvrijheid.

Als je een plaats zoekt om tot rust te komen ben je hier op het goede adres. Na een goede nachtrust begin je de dag met een lekker ontbijt om vervolgens vol energie op de fiets of wandelend de omgeving te gaan verkennen. Bij thuiskomst lekker op de bank ploffen en een goed boek lezen, spelletje spelen of gewoon lekker kletsen met een glaasje wijn, koffie of thee bij de houtkachel….. alles is mogelijk.

Heerlijk toch?

KAMERS

Wie is Pure Passie On Tour?

Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef-kok met vele jaren ervaring in de keuken. Hij was ongeveer 7 jaar de trotse eigenaar van Restaurant Pure Passie. Gedurende deze jaren kwam hij de Big Green Egg-barbecue tegen, die de volledig nieuwe kijk op koken opende. Dit pad bracht hem ertoe om een ​​freelance chef-kok te worden. Zijn passie uit de horeca, brede ervaring en passie voor koken, schrijven en publiceren van 6 BBQ receptenboeken, workshops en BBQ trainingen geven, verschillende evenementen voorbereiden en de wereld rondreizen om het voor iedereen mogelijk te maken om de Big Green Egg te ervaren, opende een compleet nieuwe deur voor hem. Hij is Pure Passie On Tour!

WEBSITE