HUISKAMER

 

In de boerderij hebben wij de deel (schuur) omgebouwd tot ontbijt- loungeruimte. Met behoud van de oude vierkanten houten balken constructie heeft de ruimte de uitstraling van de voormalige schuur, maar is ingericht als woonruimte en voorzien van een houtkachel voor de wat koudere dagen.

Hier kan je lekker tot rust komen op de bank met een lekker glas wijn, koffie of thee.

‘s Ochtends word hier het ontbijt geserveerd. We serveren zoveel mogelijk lokale producten o.a. uit onze eigen tuin. Als je allergieën, dieetwensen of intoleranties heb laat ons dit bijtijds weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

STALKAMERS 1 en 2

 

De voormalige stallen zijn nu twee comfortabele twee persoons slaapkamers. De kamers zijn sfeervol ingericht met zelf gemaakte meubels en met behoud van details zoals steunbalken en stalramen.

De kamers beschikken over een twin bed (tweepersoonsbed met aparte boxsprings met superkwaliteit matrassen. De bedden kunnen ook apart van elkaar worden gezet.

De kamers zijn voorzien van een tv, kleine wastafel, handdoeken, badjassen en pantoffels. Deze kamers worden centraal verwarmd en zijn voorzien van vloerverwarming.

Elke kamer heeft de beschikking over een eigen apart toilet en badkamer voorzien van douchegel en shampoo.

In de hele bed and breakfast is er gratis wifi tot uw beschikking.

Prijzen per nacht inclusief ontbijt:

1 persoon: € 75,-

2 personen: € 95,-

SUITE, KAMER 3 (Maart 2020 beschikbaar)

 

Op de eerste etage bevindt zich de ruime suite met mooi uitzicht over de polders. De badkamer is aangesloten aan de slaapkamer in een aparte ruimte en voorzien van wastafel, toilet en douche voorzien van douchegel en shampoo.

De suite beschikt over een twin bed (tweepersoonsbed met aparte boxsprings met superkwaliteit matrassen. De bedden kunnen ook apart van elkaar worden gezet, en een tweepersoonsbed.

Maximaal 4 personen.

De suite is voorzien van centrale verwarming, tv, koffie, thee, handdoeken, badjassen en pantoffels.

In de hele bed and breakfast is er gratis wifi tot uw beschikking.

Prijzen per nacht inclusief ontbijt:
1 persoon: € 85,-

2 personen: € 105,-

extra per persoon € 20,-

Als je allergieën, dieetwensen of intoleranties heb laat ons dit bijtijds weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Honden zijn in overleg welkom mits zij in een eigen bench overnachten.