HUISKAMER

 

In de boerderij hebben wij de deel (schuur) omgebouwd tot ontbijt- loungeruimte. Met behoud van de oude vierkanten houten balken constructie heeft de ruimte de uitstraling van de voormalige schuur, maar is ingericht als woonruimte en voorzien van een houtkachel voor de wat koudere dagen.

Hier kan je lekker tot rust komen op de bank met een lekker glas wijn, koffie of thee. Er is hier ook een kleine koelkast, contactgrill, magnetron, waterkoker en nespresso apparaat aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik.

‘s Ochtends word hier het ontbijt geserveerd. We serveren zoveel mogelijk zelf gemaakte en lokale producten o.a. uit onze eigen tuin. Als je allergieën, dieetwensen of intoleranties heb laat ons dit bijtijds weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

STALKAMERS 1 en 2

 

De voormalige stallen zijn nu twee comfortabele twee persoons slaapkamers. De kamers zijn sfeervol ingericht met zelf gemaakte meubels en met behoud van details zoals steunbalken en stalramen.

De kamers beschikken over een twin bed (tweepersoonsbed met aparte boxsprings met superkwaliteit matrassen. De bedden kunnen ook apart van elkaar worden gezet.

De kamers zijn voorzien van een tv, nespresso apparaat,koffie en thee, kleine wastafel, handdoeken, badjassen en pantoffels. Deze kamers worden centraal verwarmd en zijn voorzien van vloerverwarming.

Elke kamer heeft de beschikking over een eigen apart toilet en badkamer voorzien van douchegel en shampoo.

In de hele bed and breakfast is er gratis wifi tot uw beschikking.

Prijzen per nacht inclusief ontbijt a € 20,- :

1 persoon: € 90,-

2 personen: € 145,-

SUITE, KAMER 3

 

Op de eerste etage bevindt zich de ruime suite met mooi uitzicht over de polders. De badkamer is aangesloten aan de slaapkamer in een aparte ruimte en voorzien van wastafel, toilet en douche voorzien van douchegel en shampoo.

De suite beschikt over een tweepersoonsbed met aparte boxsprings met superkwaliteit matrassen, en een tweepersoonsbed.

Maximaal 4 personen.

De suite is voorzien van centrale verwarming, tv, nespresso apparaat, koffie en thee, handdoeken, badjassen en pantoffels.

In de hele bed and breakfast is er gratis wifi tot uw beschikking.

Prijzen per nacht inclusief ontbijt a € 20,-:
1 persoon: € 110,-

2 personen: € 155,-

3 personen: € 170,-

4 personen: € 210,-

TERRAS

 

 

Op ons erf hebben wij een terras ingericht, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Tevens is er een openhaard aanwezig.

En er is een gas BBQ en een houtskool BBQ aanwezig, kosten hiervan zijn € 15,- per gebruik

Vanaf het terras kijkt u uit over de Sabina Henricapolder tot aan fort Sabina. De polder biedt u verder een prachtig panorama van de dijken en akkers.

Bij hoog water zijn de masten van de varende boten op het Hellegat en het Volkerak boven de dijk uit te zien. En ‘s avonds schijnen aan de horizon de lichten van de Volkeraksluizen.

Als je allergieën, dieetwensen of intoleranties heb laat ons dit bijtijds weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Honden zijn in overleg welkom mits zij in een eigen bench overnachten.